Arsin Anaokulu

WEB https://arsinanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yalı Mahallesi Atatürk Caddesi No13
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, bütün başarılarının arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirmektir.
MİSYON : Biz Arsin anaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu Okul,Okullarda Orman,eTwinning Okulu

Kütüphane Kitap Sayısı :1910